Продукти в количка

Блог RSS Feed

30 май Сравнение на термопомпи въздух-вода: Коя марка или модел е подходящ за вас?
0 556
Когато става въпрос за избор на термопомпа въздух-вода за вашите нужди от отопление, важно е да вземете информирано решение. Има безброй марки и модели, налични на пазара, всяка със свои собствени хар..
03 май Казуси от реалният живот, които ще ви накарат да преминете към отопление чрез термопомпа въздух-вода
0 389
Термопомпите въздух-вода са чудесен начин за отопление и охлаждане на домове и предприятия по енергийно ефективен начин. Чрез извличане на топлина от въздуха и прехвърлянето й към водата, тези системи..
14 март Как работят термопомпите?
0 511
Термопомпите въздух-вода са вид отоплителна система, която използва външния въздух за загряване на вода, която циркулира през радиатори, системи за подово отопление или други видове излъчватели на топ..
01 март Бъдещето на слънчевите панели
0 435
Тъй като соларните панели продължават да набират популярност като източник на възобновяема енергия, изследователи и инженери работят за разработването на нови и иновативни дизайни и материали, за да г..
17 фев Как термопомпените системи
0 153
Термопомпените системи въздух-вода бързо се превръщат в популярен избор за собствениците на жилища и сгради, които търсят ефективен и устойчив начин за отопление и охлаждане. За разлика от традиционни..
08 фев Защо да избереш термопомпа въздух -  вода
0 167
Термопомпите използват възобновяем и практически неизчерпаем източник на отопление или охлаждане, а това е именно въздухът. Съвременните термопомпи чрез използването на един киловат ел. енергия, могат..
23 яну Направи си сам поддръжка на термопомпа: съвети и трикове за инсталиране и ремонт на вашата система
0 431
Термопомпите са рентабилен и енергийно ефективен начин за отопление и охлаждане на вашия дом, но като всяка механична система, те изискват редовна поддръжка и периодични ремонти. Докато някои задачи м..
23 яну Най-новите термопомпени технологии и иновации
0 179
Въпреки че технологията на термопомпата не е нова, през последните 20 години имаше напредък, който позволи използването им в по-студен климат и повиши общата им енергийна ефективност.И все повече потр..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)